Bog & idéFrida Klausen

Bøger skrevet af Frida Klausen

Læs mere om Frida Klausen
1 produkter
1 produkter
Store stjerner I basket
Store stjerner I basket Frida Klausen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Store stjerner I basket

Mere om Frida Klausen

Der er kun én bog af Frida Klausen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Store stjerner I basket ". Den er udgivet af Straarup & Co på dansk. "Store stjerner I basket " er desuden tilknyttet serien "Maxi".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frida Klausens "Store stjerner I basket "

Det er muligt at købe Frida Klausens "Store stjerner I basket " som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Store stjerner I basket " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Klausens serie "Maxi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.

Endnu en af Frida Klausen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frida Klausen