Bog & idéFriedrich Hegel

Bøger skrevet af Friedrich Hegel

Læs mere om Friedrich Hegel
1 produkter
1 produkter
Åndens fænomenologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Åndens fænomenologiGeorg Wilhelm Friedrich Hegel
331,96 DKK
Hæftet
(0)
Åndens fænomenologi

Mere om Friedrich Hegel

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Friedrich Hegel. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hegel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kant " i serien "De store tænkere" udgivet af Munksgaard - "Platon " i serien "De store tænkere" udgivet af Rosinante - "Retsfilosofi " i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Det lille Forlag - "Åndens fænomenologi " udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Åndens fænomenologi" udgivet af Gyldendal

Friedrich Hegels bøger

Du kan købe fem bøger af Friedrich Hegel her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Friedrich Hegel kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hegel opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kant " af Friedrich Hegel

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hegel, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "De store tænkere". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Friedrich Hegel "Platon "

"Platon " er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "De store tænkere". Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Friedrich Hegel