Bog & idéFrK. Marthedal

Bøger skrevet af FrK. Marthedal

Læs mere om FrK. Marthedal
1 produkter
1 produkter
Fem kvinder Digtere på DVD 2021
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fem kvinder Digtere på DVD 2021Birte Kont
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Fem kvinder Digtere på DVD 2021

Mere om FrK. Marthedal

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af FrK. Marthedal, kan du vælge i mellem et stort udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Marthedals bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fem kvinder Digtere på DVD 2021" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Og det hele begynder et andet sted" udgivet af Det Poetiske Bureau

Bøger skrevet af FrK. Marthedal

FrK. Marthedal har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Marthedals bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Marthedal er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fem kvinder Digtere på DVD 2021" af FrK. Marthedal

"Fem kvinder Digtere på DVD 2021" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Ravnerock.

"Og det hele begynder et andet sted" af FrK. Marthedal

"Og det hele begynder et andet sted" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Poetiske Bureau.
Detaljer
Fulde navn:
FrK. Marthedal