Bog & idéFrode Boye Andersen

Bøger skrevet af Frode Boye Andersen

Læs mere om Frode Boye Andersen
5 produkter
5 produkter
Tegn er noget vi bestemmer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegn er noget vi bestemmerFrode Boye Andersen
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Tegn er noget vi bestemmer
Ledelse mellem ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse mellem ledelseSøren Willert
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse mellem ledelse
Ledelse gennem skolens ressourcepersoner
Ledelse gennem skolens ressourcepersonerFrode Boye Andersen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse gennem skolens ressourcepersoner
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse
Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner
Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersonerFrode Boye Andersen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner

Mere om Frode Boye Andersen

Hvis du leder efter en bog af Frode Boye Andersen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogisk ledelse er organisatorisk" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner" udgivet af Samfundslitteratur - "Team, læringsfællesskaber og ledelse" udgivet af Klim - "Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse gennem skolens ressourcepersoner" udgivet af Klim - "Ledelse gennem skolens ressourcepersoner" udgivet af Klim - "Ledelse mellem ledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Den gode skolekultur" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Projektopgavetænkning" i serien "Udviklingsprogrammer" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Tegn er noget vi bestemmer" i serien "Splinter af en lærende skole" udgivet af Gyldendal

Mere om Frode Boye Andersens bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Frode Boye Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Frode Boye Andersen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Andersen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogisk ledelse er organisatorisk" af Frode Boye Andersen

"Pædagogisk ledelse er organisatorisk" er tilgængelig som ebog. "Pædagogisk ledelse er organisatorisk" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Frode Boye Andersen "Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner"

Hos Bog & idé er "Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Ledelse gennem organisatoriske ressourcepersoner" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Frode Boye Andersen