Bog & idéGeorg F. W. Lund

Bøger skrevet af Georg F. W. Lund

Læs mere om Georg F. W. Lund
2 produkter
2 produkter
Den oldnordiske litteratur
Den oldnordiske litteraturGeorg F. W. Lund
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den oldnordiske litteratur
Den oldnordiske litteratur
Den oldnordiske litteraturGeorg F. W. Lund
99,95 DKK
Paperback
(0)
Den oldnordiske litteratur

Mere om Georg F. W. Lund

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Georg F. W. Lund. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den oldnordiske litteratur" udgivet af Books on Demand - "Den oldnordiske litteratur" udgivet af Books on Demand

Georg F. W. Lunds bøger

Georg F. W. Lund har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Georg F. W. Lund kan købes i forskellige formater. Lunds bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Georg F. W. Lunds "Den oldnordiske litteratur"

Hos Bog & idé er "Den oldnordiske litteratur" tilgængelig som ebog. Med "Den oldnordiske litteratur" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Georg F. W. Lund "Den oldnordiske litteratur"

Det er muligt at købe Georg F. W. Lunds "Den oldnordiske litteratur" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Georg F. W. Lund