Bog & idéGeorg Strøm

Bøger skrevet af Georg Strøm

Læs mere om Georg Strøm
3 produkter
3 produkter
Jeg er ingen rose
Jeg er ingen roseGeorg Strøm Georg Strøm
99,95 DKK
e-bog
(0)
Jeg er ingen rose
Lav dit eget firma
Lav dit eget firmaGeorg Strøm Georg Strøm
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lav dit eget firma
Håndtering af konflikter i IT-projekter
Håndtering af konflikter i IT-projekterGeorg Strøm
150,95 DKK
EBOG
(0)
Håndtering af konflikter i IT-projekter

Mere om Georg Strøm

Der er flere forskellige bøger fra Georg Strøm tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Strøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndtering af IT konflikter" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lav dit eget firma" udgivet af Saga - "Lav dit eget firma" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg er ingen rose" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Håndtering af konflikter i IT-projekter" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Teknologi eud og eux" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Den chipløse mand og andre noveller om sex, magt og informationsteknologi" udgivet af Attika - "Jeg er ingen rose" udgivet af Attika

Mere om Georg Strøms bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Georg Strøm hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Georg Strøm bøger i forskellige formater. Strøm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndtering af IT konflikter" af Georg Strøm

Det er muligt at købe Georg Strøms "Håndtering af IT konflikter" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Georg Strøm "Lav dit eget firma"

Hos Bog & idé er "Lav dit eget firma" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Strøm