Bog & idéGérald Pichon

Bøger skrevet af Gérald Pichon

Læs mere om Gérald Pichon
2 produkter
2 produkter
Hvide svin!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvide svin!Gérald Pichon
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Hvide svin!
Hvide svin!
Hvide svin!Gérald Pichon
99,95 DKK
EBOG
(0)
Hvide svin!

Mere om Gérald Pichon

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Gérald Pichon. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pichons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvide svin!" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos forlaget Underskoven - "Hvide svin!" udgivet af Kirsten Valeur Forlag - "Hvide svin!" udgivet af Underskoven

Mere om Gérald Pichons bøger

Du kan købe tre bøger af Gérald Pichon her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Gérald Pichon bøger i forskellige formater. Pichons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvide svin!" af Gérald Pichon

Hos Bog & idé er "Hvide svin!" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hvide svin!" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag¤i kommission hos forlaget Underskoven.

Gérald Pichon "Hvide svin!"

"Hvide svin!" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kirsten Valeur Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gérald Pichon