Bog & idéGerd Christensen

Bøger skrevet af Gerd Christensen

Læs mere om Gerd Christensen
7 produkter
7 produkter
Psykologiens videnskabsteori
Psykologiens videnskabsteoriGerd Christensen
270,95 DKK
EBOG
(0)
Psykologiens videnskabsteori
Psykologiens videnskabsteori
Psykologiens videnskabsteoriGerd Christensen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologiens videnskabsteori
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Det lærende menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lærende menneskePeter Brodersen
224,96 DKK
Bog
(1)
Det lærende menneske
Den positive psykologis metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den positive psykologis metoderGerd Christensen (red.)
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den positive psykologis metoder
Videnskab og verden
Videnskab og verdenGerd Christensen
34,00 DKK
PDF
(0)
Videnskab og verden
Individ og disciplinering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Individ og disciplineringGerd Christensen
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Individ og disciplinering

Mere om Gerd Christensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Gerd Christensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne fra Gerd Christensen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skolen og straffen: mellem magt og afmagt" i serien "Artikel i Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "MAGT OG AFMAGT " i serien "Artikel i Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det lærende menneske" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "At tænke med Foucault" udgivet af Unge pædagoger - "Gruppekonflikternes kreative potentialer" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Arkitektur og læring i akademiske forskningspraksisser" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Situeret læring - mellem mesterlære og socialkonstruktionisme" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kognition og Pædagogik - kritik og anvendelighed" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Pædagogiske perspektiver på arbejdsliv" udgivet af Frydenlund - "University teaching and learning Chapter 4.2 Group work" i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Dannelse i individualiseringens tidsalder" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Psykologiens videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Universitetspædagogik Gruppearbejde" i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "Videnskab og verden" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduktion til socialkonstruktionisme" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Introduktion til socialkonstruktionisme" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Psykologiens videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur - "Den positive psykologis metoder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogiske perspektiver på arbejdsliv" udgivet af Frydenlund - "Individ og disciplinering" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Gerd Christensens bøger

Der er 23 tilgængelige bøger af Gerd Christensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Christensens bøger kommer i forskellige formater. Gerd Christensen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skolen og straffen: mellem magt og afmagt" af Gerd Christensen

"Skolen og straffen: mellem magt og afmagt" kan købes online som ebog. Med "Skolen og straffen: mellem magt og afmagt" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Christensens serie "Artikel i Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gerd Christensen "MAGT OG AFMAGT "

"MAGT OG AFMAGT " er til salg som ebog. Hvis du køber "MAGT OG AFMAGT " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Christensens serie "Artikel i Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Christensen