Bog & idéGerd Fredheim

Bøger skrevet af Gerd Fredheim

Læs mere om Gerd Fredheim
6 produkter
6 produkter
Læsning og skrivning i matematik
Læsning og skrivning i matematikMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Læsning og skrivning i matematik
Mere læsning i fagene
Mere læsning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Mere læsning i fagene
At læse for at lære
At læse for at læreKirsten Jakobsen
179,95 DKK
Indbundet
(0)
At læse for at lære
Læsning i fagene
Læsning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Læsning i fagene
At skrive for at lære
At skrive for at læreKirsten Jakobsen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
At skrive for at lære
Skrivning i fagene
Skrivning i fageneMarianne Trettenes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivning i fagene

Mere om Gerd Fredheim

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Gerd Fredheim. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Fredheim.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsning og skrivning i matematik" i serien "Læsning i fagene" udgivet af Gyldendal - "At skrive for at lære" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Skrivning i fagene " i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Mere læsning i fagene" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Læsning i fagene" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "At læse for at lære" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "At læse for at lære" udgivet af Gyldendal

Gerd Fredheims bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Gerd Fredheim hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Gerd Fredheim bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Fredheim inddelt i serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gerd Fredheims "Læsning og skrivning i matematik"

Hos Bog & idé er "Læsning og skrivning i matematik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Fredheims serie "Læsning i fagene". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"At skrive for at lære" af Gerd Fredheim

"At skrive for at lære" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Læring i praksis". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Fredheim