Bog & idéGerd Laugesen

Bøger skrevet af Gerd Laugesen

Læs mere om Gerd Laugesen
6 produkter
6 produkter
Hjemsted
BOEGERTILSTAERKPRIS
HjemstedGerd Laugesen
232,36 DKK
Hæftet
(0)
Hjemsted
André Lundquist
BOEGERTILSTAERKPRIS
André LundquistAndré Lundquist
290,46 DKK
Hæftet
(0)
André Lundquist
Et øjebliks lykke
Et øjebliks lykkeGerd Laugesen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Et øjebliks lykke
Møder
MøderGerd Laugesen
229,95 DKK
Bog
(0)
Møder
Et øjebliks lykke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et øjebliks lykkeGerd Laugesen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Et øjebliks lykke
Plet
PletGerd Laugesen
199,95 DKK
Hæftet
(5)
Plet

Mere om Gerd Laugesen

Gerd Laugesen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Laugesens bogudgivelser.
Bøgerne fra Gerd Laugesen tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lukket land" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Et øjebliks lykke" udgivet af Turbine - "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Lommetørklædesamlinger" udgivet af Plet & Bango - "Sort på hvidt" udgivet af Korridor - "Efter" udgivet af André Lundquist - "På lyserødt papir" udgivet af Korridor - "Plet" udgivet af Tiderne Skifter - "Hjemsted" udgivet af Tiderne Skifter - "Møder" udgivet af Tiderne Skifter - "har du set min kjole?" udgivet af After Hand

Gerd Laugesens bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Gerd Laugesen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Laugesens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Laugesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gerd Laugesens "Lukket land"

"Lukket land" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Silkefyret.

"Et øjebliks lykke" af Gerd Laugesen

Hos Bog & idé er "Et øjebliks lykke" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Laugesen