Bog & idéGerd von Buchwald Lütken

Bøger skrevet af Gerd von Buchwald Lütken

Læs mere om Gerd von Buchwald Lütken
1 produkter
1 produkter
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj

Mere om Gerd von Buchwald Lütken

Der findes mange bøger fra Gerd von Buchwald Lütken tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lütken.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens tilgange" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gerd von Buchwald Lütken

Du kan finde tre bøger af Gerd von Buchwald Lütken her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gerd von Buchwald Lütken fås i samtlige formater. Lütkens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gerd von Buchwald Lütkens "Sprog som værktøj og legetøj"

Hos Bog & idé er "Sprog som værktøj og legetøj" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sprog som værktøj og legetøj" af Gerd von Buchwald Lütken

Det er muligt at købe Gerd von Buchwald Lütkens "Sprog som værktøj og legetøj" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd von Buchwald Lütken