Bog & idéGert Buschmann

Bøger skrevet af Gert Buschmann

Læs mere om Gert Buschmann
4 produkter
4 produkter
Analytisk Talteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analytisk TalteoriGert Buschmann
152,96 DKK
Hardback
(0)
Analytisk Talteori
Min hævn
Min hævnGert Buschmann
199,95 DKK
Hardback
(0)
Min hævn
JPEG
JPEGGert Buschmann
199,95 DKK
Hardback
(0)
JPEG
Tomografi
BOEGERTILSTAERKPRIS
TomografiGert Buschmann
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Tomografi

Mere om Gert Buschmann

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Gert Buschmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Buschmanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tomografi" udgivet af Trykværket - "Billeder af Julia- og Mandelbrot-mængder" udgivet af Trykværket - "Pythagoræernes sidste dage i Kroton" udgivet af Trykværket

Bøger af Gert Buschmann

Der er tre tilgængelige udgivelser af Gert Buschmann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Gert Buschmann kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Buschmann er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Trykværket.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gert Buschmanns "Tomografi"

Hos Bog & idé er "Tomografi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.

"Billeder af Julia- og Mandelbrot-mængder" af Gert Buschmann

"Billeder af Julia- og Mandelbrot-mængder" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Buschmann