Bog & idéGertrud Hvidberg-Hansen

Bøger skrevet af Gertrud Hvidberg-Hansen

Læs mere om Gertrud Hvidberg-Hansen
2 produkter
2 produkter
Glyptotekets arkitektur
Glyptotekets arkitekturJannie Rosenberg Bendsen (red.)
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Glyptotekets arkitektur
The Architecture of the Glyptotek
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Architecture of the GlyptotekJannie Rosenberg Bendsen (red.)
290,46 DKK
Indbundet
(0)
The Architecture of the Glyptotek

Mere om Gertrud Hvidberg-Hansen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Gertrud Hvidberg-Hansen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hvidberg-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brendekildes billedverden" i serien "Fynske fortællinger" udgivet af Odense Universitetsforlag - "I skøn forening - Faaborg Museum 1915" udgivet af strandberg publishing

Bøger af Gertrud Hvidberg-Hansen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Gertrud Hvidberg-Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hvidberg-Hansens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Hvidberg-Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brendekildes billedverden" af Gertrud Hvidberg-Hansen

"Brendekildes billedverden" findes på den digitale boghylde som lærredsindbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Fynske fortællinger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Odense Universitetsforlag.

"I skøn forening - Faaborg Museum 1915" af Gertrud Hvidberg-Hansen

"I skøn forening - Faaborg Museum 1915" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af strandberg publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Gertrud Hvidberg-Hansen