Bog & idéGertrud Oelsner og Karina Lykke Grand

Bøger skrevet af Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand

Læs mere om Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand
1 produkter
1 produkter
P. C. Skovgaard
P. C. SkovgaardGertrud Oelsner
369,95 DKK
Indbundet
(0)
P. C. Skovgaard

Mere om Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand. Bogen hedder "P. C. Skovgaard". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "P. C. Skovgaard" er desuden tilknyttet serien "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"P. C. Skovgaard" af Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand

"P. C. Skovgaard" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Grands serie "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en skøn bog fra Grand, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gertrud Oelsner og Karina Lykke Grand