Bog & idéGertrud Oelsner

Bøger skrevet af Gertrud Oelsner

Læs mere om Gertrud Oelsner
8 produkter
8 produkter
Anna Ancher
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anna AncherCecilie Høgsbro Østergaard
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher
Vilhelm Hammershøi
Vilhelm HammershøiAnnette Rosenvold Hvidt
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Vilhelm Hammershøi
P. C. Skovgaard
P. C. SkovgaardGertrud Oelsner
369,95 DKK
Indbundet
(0)
P. C. Skovgaard
Anna Ancher
Anna AncherCecilie Høgsbro Østerhaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anna Ancher
Dansk Guldalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk GuldalderDavid Burmeister
339,96 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Guldalder
Thorald Brendstrup
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thorald BrendstrupGertrud Oelsner
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Thorald Brendstrup
Danish Golden Age
DANISH GOLDEN AGEDavid Burmeister
399,95 DKK
Indbundet
(0)
DANISH GOLDEN AGE
Vilhelm Kyhn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vilhelm KyhnKunstbøger
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Vilhelm Kyhn

Mere om Gertrud Oelsner

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Gertrud Oelsner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Oelsners seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Gertrud Oelsners bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bertha Wegmann (UK)" udgivet af Strandberg Publishing - "Bertha Wegmann" udgivet af Strandberg Publishing - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Anna Ancher" udgivet af SMK Forlag - "Dansk Guldalder" udgivet af SMK Forlag - "DANISH GOLDEN AGE" udgivet af SMK Forlag - "Vilhelm Hammershøi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thorald Brendstrup" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "P. C. Skovgaard" i serien "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Gertrud Oelsners bøger

Gertrud Oelsner har ni bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gertrud Oelsner kommer i et udvalg af formater. Gertrud Oelsner bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bertha Wegmann (UK)" af Gertrud Oelsner

"Bertha Wegmann (UK)" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Strandberg Publishing.

"Bertha Wegmann" af Gertrud Oelsner

Det er muligt at købe Gertrud Oelsners "Bertha Wegmann" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gertrud Oelsner