Bog & idéGesche Jürgens

Bøger skrevet af Gesche Jürgens

Læs mere om Gesche Jürgens
1 produkter
1 produkter
Farmakologi og sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Farmakologi og sygeplejeLene Ørskov Reuther
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Farmakologi og sygepleje

Mere om Gesche Jürgens

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Gesche Jürgens, kan du købe et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jürgens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farmakologi og sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Farmakologi, medicingivning og sygepleje" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Munksgaard

Mere om Gesche Jürgens' bøger

Du kan købe to bøger af Gesche Jürgens her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Jürgens som hæftet. Jürgens' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Farmakologi og sygepleje" af Gesche Jürgens

Det er muligt at købe Gesche Jürgens' "Farmakologi og sygepleje" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gesche Jürgens "Farmakologi, medicingivning og sygepleje"

"Farmakologi, medicingivning og sygepleje" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gesche Jürgens