Bog & idéGiles Milton

Bøger skrevet af Giles Milton

Læs mere om Giles Milton
1 produkter
1 produkter
Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan
STREAM
Samurai William - Eventyreren der åbnede JapanGiles Milton
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan

Mere om Giles Milton

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Giles Milton. Det er "Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan" er desuden udgivet i serien "Audioteket".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan" af Giles Milton

"Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan" kan købes online som lydbog. Med Giles Miltons "Samurai William - Eventyreren der åbnede Japan" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Miltons serie "Audioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Milton, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Giles Milton