Bog & idéGillian Higgins

Bøger skrevet af Gillian Higgins

Læs mere om Gillian Higgins
1 produkter
1 produkter
PILATES OG UDSTRÆKNING FOR HESTE
BOEGERTILSTAERKPRIS
PILATES OG UDSTRÆKNING FOR HESTEGillian Higgins
290,46 DKK
Paperback
(0)
PILATES OG UDSTRÆKNING FOR HESTE

Mere om Gillian Higgins

Gillian Higgins har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Higgins' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pilates og udstrækning for heste" udgivet af Turbine - "Hestens biomekanik" udgivet af Turbine

Gillian Higgins' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Gillian Higgins hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Higgins' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Higgins er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Turbine.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pilates og udstrækning for heste" af Gillian Higgins

Hos Bog & idé er "Pilates og udstrækning for heste" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Hestens biomekanik" af Gillian Higgins

Det er muligt at købe Gillian Higgins' "Hestens biomekanik" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Gillian Higgins