Bog & idéGiovanni Pico della Mirandola

Bøger skrevet af Giovanni Pico della Mirandola

Læs mere om Giovanni Pico della Mirandola
1 produkter
1 produkter
Om menneskets værdighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om menneskets værdighedGiovanni Pico della Mirandola
126,95 DKK
Hæftet
Om menneskets værdighed

Mere om Giovanni Pico della Mirandola

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Giovanni Pico della Mirandola. Det er "Om menneskets værdighed ". Den er publiceret af Museum Tusculanum på dansk. "Om menneskets værdighed " er desuden en del af serien "Renæssancestudier.".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Giovanni Pico della Mirandolas "Om menneskets værdighed "

Det er muligt at købe Giovanni Pico della Mirandolas "Om menneskets værdighed " som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Mirandolas serie "Renæssancestudier.". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Endnu en af Giovanni Pico della Mirandola fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Giovanni Pico della Mirandola