Bog & idéGitte Petersen

Bøger skrevet af Gitte Petersen

Læs mere om Gitte Petersen
2 produkter
2 produkter
The Origins of All Things
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Origins of All ThingsOle Seberg
404,96 DKK
Indbundet
(0)
The Origins of All Things
Diversity, Phylogeny, and Evolution in the Monocotyledons
Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledonsGitte Petersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons

Mere om Gitte Petersen

Gitte Petersen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons". Den er udgivet af Aarhus University Press på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gitte Petersens "Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons"

Det er muligt at købe Gitte Petersens "Diversity, phylogeny and evolution in the monocotyledons" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Petersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Petersen