Bog & idéGleerups Förlag AB

Bøger skrevet af Gleerups Förlag AB

Læs mere om Gleerups Förlag AB
2 produkter
2 produkter
La Grammaire
BOEGERTILSTAERKPRIS
La GrammaireVivian Scott Hansen
629,96 DKK
Indbundet
(0)
La Grammaire
Die Grammatik - Grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Die Grammatik - GrundbogBitten Vecht
530,96 DKK
Hæftet
(0)
Die Grammatik - Grundbog

Mere om Gleerups Förlag AB

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Gleerups Förlag AB. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Die Grammatik - Grundbog." i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Systime - "La Grammaire" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gleerups Förlag AB

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Gleerups Förlag AB hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Gleerups Förlag AB bøger i samtlige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Die Grammatik - Grundbog." af Gleerups Förlag AB

Hos Bog & idé er "Die Grammatik - Grundbog." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i -s serie "Gyldendals gymnasiale grammatikker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"La Grammaire" af Gleerups Förlag AB

Hos Bog & idé er "La Grammaire" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i -s serie "Gyldendals gymnasiale grammatikker". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gleerups Förlag AB