Bog & idéGlenn Greenwald

Bøger skrevet af Glenn Greenwald

Læs mere om Glenn Greenwald
0 produkter

Mere om Glenn Greenwald

Hvis du leder efter en bog fra Glenn Greenwald, finder du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Greenwald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Overvåget" udgivet af Information - "Overvåget" udgivet af Information - "Overvåget" udgivet af Information

Bøger af Glenn Greenwald

Glenn Greenwald har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Glenn Greenwald kommer i et udvalg af formater. Greenwalds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat" af Glenn Greenwald

Hos Bog & idé er "Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat" af Glenn Greenwald med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Overvåget" af Glenn Greenwald

Hos Bog & idé er "Overvåget" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Overvåget" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Glenn Greenwald