Bog & idéGregers Gjersøe

Bøger skrevet af Gregers Gjersøe

Læs mere om Gregers Gjersøe
2 produkter
2 produkter
På ski til Sydpolen
STREAM
På ski til SydpolenGregers Gjersøe
79,95 DKK
Lydbog
(0)
På ski til Sydpolen
På ski til Sydpolen
På ski til SydpolenGregers Gjersøe
69,95 DKK
EBOG
(0)
På ski til Sydpolen

Mere om Gregers Gjersøe

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Gregers Gjersøe. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Gjersøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På ski til Sydpolen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På ski til Sydpolen" udgivet af SAGA Egmont - "Ekspeditionen" udgivet af Polarskolen

Bøger skrevet af Gregers Gjersøe

Gregers Gjersøe har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Gjersøes bøger kommer i forskellige formater. Gjersøes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gregers Gjersøes "På ski til Sydpolen"

"På ski til Sydpolen" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan også altid have "På ski til Sydpolen" af Gregers Gjersøe med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gregers Gjersøe "På ski til Sydpolen"

Det er muligt at købe Gregers Gjersøes "På ski til Sydpolen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "På ski til Sydpolen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gregers Gjersøe