Bog & idéGreta Gallandy-Jakobsen

Bøger skrevet af Greta Gallandy-Jakobsen

Læs mere om Greta Gallandy-Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Im Chatroom gefangen, TR 1
Im Chatroom gefangen, TR 1Greta Gallandy-Jakobsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Im Chatroom gefangen, TR 1

Mere om Greta Gallandy-Jakobsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Greta Gallandy-Jakobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gallandy-Jakobsens bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Greta Gallandy-Jakobsens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wer ist Kaspar Hauser?" i serien "Zielpunkt" udgivet af Gyldendal Uddannelse - "Im Chatroom gefangen, TR 1" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Halt an, Fremder! TR 0 " i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Wer ist Kaspar Hauser? " i serien "Zielpunkt" udgivet af Gyldendal Uddannelse

Mere om Greta Gallandy-Jakobsens bøger

Greta Gallandy-Jakobsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Greta Gallandy-Jakobsen kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Gallandy-Jakobsen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Greta Gallandy-Jakobsens "Wer ist Kaspar Hauser?"

Det er muligt at købe Greta Gallandy-Jakobsens "Wer ist Kaspar Hauser?" som cd. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Gallandy-Jakobsen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Gallandy-Jakobsens serie "Zielpunkt". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på und og er publiceret af Gyldendal Uddannelse.

"Im Chatroom gefangen, TR 1" af Greta Gallandy-Jakobsen

Hos Bog & idé er "Im Chatroom gefangen, TR 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Gallandy-Jakobsens serie "Teen readers Level 1". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Greta Gallandy-Jakobsen