Bog & idéGrete Janus Hertz

Bøger skrevet af Grete Janus Hertz

Læs mere om Grete Janus Hertz
3 produkter
3 produkter
Det gule hus
Det gule husGrete Janus Hertz
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Det gule hus
Dig og mig og vi to
Dig og mig og vi toIben Clante
169,95 DKK
Hardback
(0)
Dig og mig og vi to
Totte hos lægen (10)
KUN KLIK & HENT
Totte hos lægen (10)Gunilla Wolde
69,95 DKK
Hardback
(1)
Totte hos lægen (10)

Mere om Grete Janus Hertz

Hvis du mangler en bog fra Grete Janus Hertz, tilbyder vi et stort udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hertz' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konen i muddergrøften " i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen - "Snehvide" i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen - "Det gule hus" udgivet af CARLSEN - "Dig og mig og vi to" udgivet af CARLSEN - "Bamse og den lille, røde bil og andre historier" i serien "Mit lille pixi bibliotek" udgivet af Carlsen

Mere om Grete Janus Hertz' bøger

Du kan finde fem bøger af Grete Janus Hertz her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Grete Janus Hertz kan købes i et udvalg af formater. Hertz har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Konen i muddergrøften " af Grete Janus Hertz

"Konen i muddergrøften " er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Pixi-julekalender". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Grete Janus Hertz "Snehvide"

"Snehvide" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hertz' serie "Pixi-julekalender". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Janus Hertz