Bog & idéGrethe Hestbech

Bøger skrevet af Grethe Hestbech

1 produkter
1 produkter
Biologibogen (Læreplan 2017)
Biologibogen (Læreplan 2017)Grethe Hestbech
729,95 DKK
Indbundet
(1)
Biologibogen (Læreplan 2017)

Mere om Grethe Hestbech

Der er flere forskellige bøger fra Grethe Hestbech på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Hestbechs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biologibogen (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "Nye design for undervisning og uddannelse" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Medier og digital kultur" udgivet af Gyldendal - "Biologibogen (Læreplan 2010)" udgivet af Systime

Bøger af Grethe Hestbech

Der er fire tilgængelige udgivelser af Grethe Hestbech hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Grethe Hestbech bøger i forskellige formater. Hestbechs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Grethe Hestbechs "Biologibogen (Læreplan 2017)"

Hos Bog & idé er "Biologibogen (Læreplan 2017)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

"Nye design for undervisning og uddannelse" af Grethe Hestbech

Hos Bog & idé er "Nye design for undervisning og uddannelse" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Hestbechs serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Hestbech