Bog & idéGrethe Kjær Jacobsen

Bøger skrevet af Grethe Kjær Jacobsen

Læs mere om Grethe Kjær Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Ind i naturfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i naturfagGrethe Kjær Jacobsen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Ind i naturfag
Skrivelyst i fagene
Skrivelyst i fageneSusanne Karen Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i fagene

Mere om Grethe Kjær Jacobsen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Grethe Kjær Jacobsen. Bogen har titlen "Skrivelyst i fagene". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grethe Kjær Jacobsens "Skrivelyst i fagene"

Hos Bog & idé er "Skrivelyst i fagene" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jacobsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Kjær Jacobsen