Bog & idéGrethe Looft

Bøger skrevet af Grethe Looft

Læs mere om Grethe Looft
1 produkter
1 produkter
Sært Mørke
Sært MørkeGrethe Looft
29,95 DKK
Paperback
(0)
Sært Mørke

Mere om Grethe Looft

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Grethe Looft. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Looft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corona" udgivet af Books on Demand - "Corona" udgivet af Books on Demand - "Sært Mørke" udgivet af Books on Demand - "Sært Mørke" udgivet af Books on Demand

Mere om Grethe Loofts bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Grethe Looft hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Loofts bøger kommer i samtlige formater. Loofts bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Grethe Loofts "Corona"

Hos Bog & idé er "Corona" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Corona" af Grethe Looft

"Corona" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Corona" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Looft