Bog & idéGrethe Rolle

Bøger skrevet af Grethe Rolle

Læs mere om Grethe Rolle
2 produkter
2 produkter
Dagligdag på Børglum Kloster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dagligdag på Børglum KlosterGrethe Rolle
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Dagligdag på Børglum Kloster
Kartoffelmadder
BOEGERTILSTAERKPRIS
KartoffelmadderGrethe Rolle
135,96 DKK
Hardback
(0)
Kartoffelmadder

Mere om Grethe Rolle

Der findes flere bøger skrevet af Grethe Rolle online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rolles bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kartoffelmadder" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Bogen om silkemaling " udgivet af Komma & Clausen - "Dagligdag på Børglum Kloster" udgivet af Ord & Billeder - "Store Vildmose" udgivet af Vildmoseporten

Mere om Grethe Rolles bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Grethe Rolle hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rolles bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Rolle er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kartoffelmadder" af Grethe Rolle

Hos Bog & idé er "Kartoffelmadder" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Grethe Rolle "Bogen om silkemaling "

"Bogen om silkemaling " er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Komma & Clausen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Rolle