Bog & idéGrit Niklasson (red.)

Bøger skrevet af Grit Niklasson (red.)

Læs mere om Grit Niklasson (red.)
3 produkter
3 produkter
Sundhed, menneske og samfund
Sundhed, menneske og samfundGrit Niklasson (red.)
359,95 DKK
Paperback
(0)
Sundhed, menneske og samfund
Sundhed, menneske og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed, menneske og samfundGrit Niklasson (red.)
305,96 DKK
Paperback
(0)
Sundhed, menneske og samfund
Den sunde krop i bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den sunde krop i bevægelseGrit Niklasson (red.)
288,96 DKK
Paperback
(0)
Den sunde krop i bevægelse

Mere om Grit Niklasson (red.)

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Grit Niklasson (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed, menneske og samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhed, menneske og samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhed, menneske og samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Den sunde krop i bevægelse" udgivet af Frydenlund

Mere om Grit Niklasson (red.)s bøger

Grit Niklasson (red.) har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. -s bøger fås i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhed, menneske og samfund" af Grit Niklasson (red.)

Det er muligt at købe Grit Niklasson (red.)s "Sundhed, menneske og samfund" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Grit Niklasson (red.) "Sundhed, menneske og samfund"

Hos Bog & idé er "Sundhed, menneske og samfund" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Grit Niklasson (red.)