Bog & idéGry Asnæs

Bøger skrevet af Gry Asnæs

Læs mere om Gry Asnæs
8 produkter
8 produkter
Coaching og konflikthåndtering
Coaching og konflikthåndteringPia Lindkvist Knærkegaard
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og konflikthåndtering
Nordisk Servicesyn
Nordisk ServicesynKatja Hessel
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk Servicesyn
A Nordic service concept
A Nordic service conceptKatja Hessel
339,95 DKK
(0)
A Nordic service concept
Strategi i juridisk perspektiv
Strategi i juridisk perspektivPia Lindkvist Knærkegaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategi i juridisk perspektiv
Economics for students at the AP programme
Economics for students at the AP programmeAnnette Vangstrup
399,95 DKK
(0)
Economics for students at the AP programme
Restaurationsloven i praksis
Restaurationsloven i praksisAsnæs G
1429,95 DKK
Hæftet
(0)
Restaurationsloven i praksis
Restaurationsloven i praksis
Restaurationsloven i praksisGry Asnæs
747,95 DKK
EBOG
(0)
Restaurationsloven i praksis
Coaching og konflikthåndtering
STREAM
Coaching og konflikthåndteringGry Asnæs
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Coaching og konflikthåndtering

Mere om Gry Asnæs

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Gry Asnæs. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Asnæs' seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Gry Asnæs' bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Economics for students at the AP programme" udgivet af Akademisk Forlag - "A Nordic service concept" udgivet af Akademisk Forlag - "Økonomistyring i praksis" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "A Nordic service concept" udgivet af Praxis - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af Gyldendal - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af Gyldendal - "Economics for students at the AP programme in service, hospitality and tourism" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer og akademiuddannelsen" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Restaurationsloven i praksis" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Economics for students at the AP programme" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Økonomi for serviceøkonomer" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Strategi i juridisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Receptionist - branchejura og forsikringsaftaler" i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Værd at vide om alkoholbevillinger og næringsbreve til restauranter, cafeer, diskoteker mv." udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Restaurationsloven i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Economics for students at the AP programme" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af HansReitzels - "Økonomi for serviceøkonomer" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Gry Asnæs

Gry Asnæs har 18 bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Gry Asnæs bøger i flere forskellige formater. Gry Asnæs bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Economics for students at the AP programme" af Gry Asnæs

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Gry Asnæs. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gry Asnæs "A Nordic service concept"

Endnu en af Gry Asnæs fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Asnæs