Bog & idéGry Hodal

Bøger skrevet af Gry Hodal

Læs mere om Gry Hodal
1 produkter
1 produkter
Styrk dit barns sprog 6-9 år
Styrk dit barns sprog 6-9 årLis Klausen
75,95 DKK
e-bog
(0)
Styrk dit barns sprog 6-9 år

Mere om Gry Hodal

Der findes forskellige bøger af Gry Hodal til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hodal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit Sprog" udgivet af Saxo Publish - "Et sprog - flere sprog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Et sprog - flere sprog " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Styrk sproget med sprogposer og emnekasser" udgivet af Dafolo - "Styrk dit barns sprog 6-9 år" udgivet af Dafolo - "Et sprog - flere sprog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Styrk dit barns sprog 3-6 år" udgivet af Dafolo - "Styrk dit barns sprog 0-3 år" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Gry Hodal

Der er otte tilgængelige bøger af Gry Hodal hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Gry Hodal fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Hodal udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gry Hodals "Mit Sprog"

"Mit Sprog" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

"Et sprog - flere sprog" af Gry Hodal

Det er muligt at købe Gry Hodals "Et sprog - flere sprog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Hodal