Bog & idéGudrun Gjesing

Bøger skrevet af Gudrun Gjesing

Læs mere om Gudrun Gjesing
3 produkter
3 produkter
Ergoterapi og børn
Ergoterapi og børnIna Hass
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og børn
Motorik og bevægelse i børns liv
Motorik og bevægelse i børns livEdith Grunnet
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Motorik og bevægelse i børns liv
Gøgl i hverdagen - sådan!
Gøgl i hverdagen - sådan!Gudrun Gjesing
149,95 DKK
EBOG
(0)
Gøgl i hverdagen - sådan!

Mere om Gudrun Gjesing

Gudrun Gjesing har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gjesing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik i skolens uderum - sådan!" udgivet af Dafolo - "Kropumulige unger" udgivet af Institut for Idræt, Københavns Universitet - "Nysgerrige børn i bevægelse og aktivitet" udgivet af Kroghs forlag - "Ergoterapi og børn" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Nysgerrige børn i bevægelse og aktivitet" udgivet af Dafolo - "Kroppens muligheder og kropumulige unger" udgivet af Dafolo - "Gøgl i hverdagen - sådan!" udgivet af Dafolo A/S - "Krop og læring i indskolingen" udgivet af Dafolo - "Vandaktivitet - mulighedernes ocean" udgivet af Dafolo - "Den daglige dosis i skolegården - sådan!" udgivet af Dafolo - "Matematik i skolens uderum - sådan!" udgivet af Dafolo - "Nysgerrige børn i leg, aktivitet og bevægelse" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Krop og læring i indskolingen" udgivet af Dafolo - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal - "Den daglige dosis i skolegården - sådan!" udgivet af Dafolo - "Gøgl i hverdagen - sådan!" udgivet af Dafolo - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Bøger af Gudrun Gjesing

Du kan købe 19 bøger af Gudrun Gjesing her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Gudrun Gjesing kommer i flere forskellige formater. Gudrun Gjesing bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Matematik i skolens uderum - sådan!" af Gudrun Gjesing

Det er muligt at købe Gudrun Gjesings "Matematik i skolens uderum - sådan!" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Kropumulige unger" af Gudrun Gjesing

Hos Bog & idé er "Kropumulige unger" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Institut for Idræt, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gudrun Gjesing