Bog & idéGunhild Marie Andersen

Bøger skrevet af Gunhild Marie Andersen

Læs mere om Gunhild Marie Andersen
1 produkter
1 produkter
Kommunikation i multimediedesign
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i multimediedesignGunhild Marie Andersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation i multimediedesign

Mere om Gunhild Marie Andersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Gunhild Marie Andersen. På listen nedenfor har du Andersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation i multimediedesign" udgivet af HansReitzels - "Kommunikation i multimediedesign" udgivet af Gyldendal

Gunhild Marie Andersens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Gunhild Marie Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Gunhild Marie Andersen fås i forskellige formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunhild Marie Andersens "Kommunikation i multimediedesign"

"Kommunikation i multimediedesign" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kommunikation i multimediedesign" af Gunhild Marie Andersen

"Kommunikation i multimediedesign" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunhild Marie Andersen