Bog & idéGunilla Nilson & Thomas Silfving

Bøger skrevet af Gunilla Nilson & Thomas Silfving

1 produkter
1 produkter
Farlige relationer
Farlige relationerGunilla Nilson
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Farlige relationer

Mere om Gunilla Nilson & Thomas Silfving

Gunilla Nilson & Thomas Silfving har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Farlige relationer". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Farlige relationer" er desuden en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunilla Nilson & Thomas Silfvings "Farlige relationer"

Det er muligt at købe Gunilla Nilson & Thomas Silfvings "Farlige relationer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gunilla Nilson & Thomas Silfving fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gunilla Nilson & Thomas Silfving