Bog & idéGunnar Ekelöf

Bøger skrevet af Gunnar Ekelöf

4 produkter
4 produkter
D¯iw¯an over fyrsten af Emgión Eventyret om Fatumeh Vejviser til underverdenen
DiwanGunnar Ekelöf
499,95 DKK
Indbundet
(6)
Diwan
Ekelöfs blik
Ekelöfs blikGunnar Ekelöf
299,95 DKK
Bog & DVD
(0)
Ekelöfs blik
Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934
Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934Gunnar Ekelöf
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934
Færgesang
FærgesangGunnar Ekelöf
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Færgesang

Mere om Gunnar Ekelöf

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Gunnar Ekelöf. På listen nedenfor har du de nyeste af Ekelöfs bøger.
Bøgerne fra Gunnar Ekelöf findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934" udgivet af Ellerströms förlag - "Fyrsten af Emgión " udgivet af Samlerens Bogklub - "Fyrsten af Emgión " udgivet af Gyldendal - "Samlade dikter" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Færgesang" i serien "Gunnar Ekelöf Serien" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Virkelighedsflugt" i serien "Gunnar Ekelöf Serien" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Diwan" i serien "Illustrerede klassikere" udgivet af Vandkunsten - "Ekelöfs blik" udgivet af Multivers

Mere om Gunnar Ekelöfs bøger

Du kan bestille otte bøger af Gunnar Ekelöf her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Gunnar Ekelöf bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Ekelöf lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gunnar Ekelöfs "Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934"

Det er muligt at købe Gunnar Ekelöfs "Sorgsna ögon : brev till Gunnel Bergström 1930-1934" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ellerströms förlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

Gunnar Ekelöf "Fyrsten af Emgión "

"Fyrsten af Emgión " er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samlerens Bogklub, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Ekelöf