Bog & idéGunnar Iversen

Bøger skrevet af Gunnar Iversen

Læs mere om Gunnar Iversen
3 produkter
3 produkter
Lydbilder : mediene og det akustiske
Lydbilder : mediene og det akustiskeAsbjørn Tiller
489,95 DKK
Hæftet
Lydbilder : mediene og det akustiske
Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011
Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011Gunnar Iversen
629,95 DKK
Hæftet
Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011
Seniordigte
BOEGERTILSTAERKPRIS
SeniordigteGunnar Iversen
168,95 DKK
Hæftet
Seniordigte

Mere om Gunnar Iversen

Der findes en del bøger af Gunnar Iversen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Iversens bøger.
Bøgerne fra Gunnar Iversen udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Seniordigte" udgivet af Historia - "Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011" udgivet af Universitetsforlaget - "Den Keltiske Kristendom i Danmark" udgivet af Historia - "Lydbilder : mediene og det akustiske" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Gunnar Iversen

Der er fire tilgængelige bøger af Gunnar Iversen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Gunnar Iversen kommer i et udvalg af formater. Iversens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gunnar Iversens "Seniordigte"

"Seniordigte" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gunnar Iversen "Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011"

"Norsk filmhistorie : spillefilmen 1911-2011" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Iversen