Bog & idéGunnar Majgaard

Bøger skrevet af Gunnar Majgaard

Læs mere om Gunnar Majgaard
1 produkter
1 produkter
Narkogangster lemlæstet af bilbombe
Narkogangster lemlæstet af bilbombeGunnar Majgaard
39,95 DKK
EBOG
(0)
Narkogangster lemlæstet af bilbombe

Mere om Gunnar Majgaard

Der er bare én bog af Gunnar Majgaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Narkogangster lemlæstet af bilbombe". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Narkogangster lemlæstet af bilbombe" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gunnar Majgaards "Narkogangster lemlæstet af bilbombe"

Det er muligt at købe Gunnar Majgaards "Narkogangster lemlæstet af bilbombe" som e-bog. "Narkogangster lemlæstet af bilbombe" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gunnar Majgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Majgaard