Bog & idéGunnar Witt

Bøger skrevet af Gunnar Witt

Læs mere om Gunnar Witt
1 produkter
1 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Gunnar Witt

Hvis du mangler en bog fra Gunnar Witt, finder du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Witts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Skolelivets socialpsykologi" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger skrevet af Gunnar Witt

Gunnar Witt har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Witts bøger kommer blot som hæftet. Witts bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gunnar Witts "Ny pædagogisk opslagsbog"

Hos Bog & idé er "Ny pædagogisk opslagsbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Gunnar Witt "Skolelivets socialpsykologi"

"Skolelivets socialpsykologi" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Unge Pædagogers serie". Det er Unge Pædagoger, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Witt