Bog & idéGunnel Linde

Bøger skrevet af Gunnel Linde

1 produkter
1 produkter
Den hvide sten
STREAM
Den hvide stenGunnel Linde
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Den hvide sten

Mere om Gunnel Linde

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Gunnel Linde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Linde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den hvide sten" udgivet af Gyldendal - "Charlie Karlsson og hans barnepiger " udgivet af Gyldendal - "Den hvide sten" udgivet af Lytteratur - "Den hvide sten" udgivet af Lytteratur - "Den hvide sten" udgivet af Lytteratur

Bøger skrevet af Gunnel Linde

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Gunnel Linde hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Gunnel Linde kommer i forskellige formater. Lindes bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gunnel Lindes "Den hvide sten"

Det er muligt at købe Gunnel Lindes "Den hvide sten" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Charlie Karlsson og hans barnepiger " af Gunnel Linde

"Charlie Karlsson og hans barnepiger " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnel Linde