Bog & idéGünther Grass

Bøger skrevet af Günther Grass

Læs mere om Günther Grass
2 produkter
2 produkter
Praktisk talt - at drive teologi på tværs af grænser
Praktisk taltEberhard Harbsmeier
119,95 DKK
EBOG
(0)
Praktisk talt
Mørkekammerhistorier
STREAM
MørkekammerhistorierGünther Grass
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Mørkekammerhistorier

Mere om Günther Grass

Hvis du søger en bog skrevet af Günther Grass, tilbyder vi et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Grass' nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Günther Grass' bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mørkekammerhistorier" udgivet af Gyldendal Lyd - "Die Box" udgivet af Steidl Verlag

Günther Grass' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Günther Grass hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Grass' bøger fås i flere formater. Bøgerne af Grass er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Günther Grass' "Mørkekammerhistorier"

"Mørkekammerhistorier" er til salg som lydbog. Med Günther Grass' "Mørkekammerhistorier" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Lyd.

Günther Grass "Die Box"

Det er muligt at købe Günther Grass' "Die Box" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Steidl Verlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Günther Grass