Bog & idéH. F. Feilberg

Bøger skrevet af H. F. Feilberg

Læs mere om H. F. Feilberg
2 produkter
2 produkter
Bjærgtagen - træk af nordisk alfetro
Bjærgtagen - træk af nordisk alfetroH. F. Feilberg
9,95 DKK
EBOG
(0)
Bjærgtagen - træk af nordisk alfetro
Nissens historie
Nissens HistorieH. F. Feilberg
9,95 DKK
EBOG
(0)
Nissens Historie

Mere om H. F. Feilberg

Der findes flere bøger af H. F. Feilberg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Feilberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nissens historie" udgivet af Wormianum - "Bjærgtagen" udgivet af Imprimatur - "Nissens historie" udgivet af Imprimatur¤Saxo Publish

H. F. Feilbergs bøger

H. F. Feilberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Feilbergs bøger kommer i samtlige formater. Feilbergs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nissens historie" af H. F. Feilberg

Hos Bog & idé er "Nissens historie" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Wormianum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Bjærgtagen" af H. F. Feilberg

Det er muligt at købe H. F. Feilbergs "Bjærgtagen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Imprimatur.
Detaljer
Fulde navn:
H. F. Feilberg