Bog & idéHåkan Östlundh

Bøger skrevet af Håkan Östlundh

Læs mere om Håkan Östlundh
4 produkter
4 produkter
Fredrik Broman 1 - Frygtens ø
Fredrik Broman 1 - Frygtens øHåkan Östlundh
119,95 DKK
EBOG
(3)
Fredrik Broman 1 - Frygtens ø
Fredrik Broman 1 - Frygtens ø
STREAM
Fredrik Broman 1 - Frygtens øHåkan Östlundh
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Fredrik Broman 1 - Frygtens ø
BLOD
BOEGERTILSTAERKPRIS
BLODHåkan Östlundh
59,46 DKK
POCKET
(0)
BLOD
Fredrik Broman 2 - Dykkeren
Fredrik Broman 2 - DykkerenHåkan Östlundh
119,95 DKK
EBOG
(0)
Fredrik Broman 2 - Dykkeren

Mere om Håkan Östlundh

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Håkan Östlundh. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Östlundh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blod" udgivet af Forlaget Aronsen - "Fremmed gæst" i serien "Frederik Broman" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lovløst land " i serien "Frederik Broman" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Blod" udgivet af Audioteket - "Lovløst land" i serien "Frederik Broman" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fremmed gæst" i serien "Frederik Broman" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "BLOD" udgivet af Forlaget Aronsen

Mere om Håkan Östlundhs bøger

Du kan købe syv bøger af Håkan Östlundh her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Östlundhs bøger kommer i flere formater. Håkan Östlundh bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Håkan Östlundhs "Blod"

"Blod" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Aronsen.

Håkan Östlundh "Fremmed gæst"

Det er muligt at købe Håkan Östlundhs "Fremmed gæst" som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Fremmed gæst" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Östlundhs serie "Frederik Broman". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Håkan Östlundh