Bog & idéHäkan Östlundh

Bøger skrevet af Häkan Östlundh

Læs mere om Häkan Östlundh
1 produkter
1 produkter
BLOD
BOEGERTILSTAERKPRIS
BLODHåkan Östlundh
58,06 DKK
POCKET
(0)
BLOD

Mere om Häkan Östlundh

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Häkan Östlundh. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Östlundh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BLOD" udgivet af Forlaget Aronsen - "Blod" udgivet af Forlaget Aronsen - "BLOD" udgivet af Forlaget Aronsen

Häkan Östlundhs bøger

Häkan Östlundh har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Östlundhs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Östlundh er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget Aronsen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Häkan Östlundhs "BLOD"

Det er muligt at købe Häkan Östlundhs "BLOD" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Aronsen.

"Blod" af Häkan Östlundh

Det er muligt at købe Häkan Östlundhs "Blod" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Aronsen.
Detaljer
Fulde navn:
Häkan Östlundh