Bog & idéHalina Goldstein

Bøger skrevet af Halina Goldstein

Læs mere om Halina Goldstein
2 produkter
2 produkter
Love Songs
Love SongsHalina Goldstein
29,95 DKK
EBOG
(0)
Love Songs
Joyful Economy
Joyful EconomyHalina Goldstein
49,95 DKK
EBOG
(0)
Joyful Economy

Mere om Halina Goldstein

Halina Goldstein har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Goldsteins nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Love Songs" udgivet af Books on Demand - "Love Songs" udgivet af Books on Demand

Mere om Halina Goldsteins bøger

Halina Goldstein har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Goldsteins bøger fås i flere formater. Goldsteins bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Love Songs" af Halina Goldstein

Det er muligt at købe Halina Goldsteins "Love Songs" som ebog. Med "Love Songs" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Halina Goldstein "Love Songs"

"Love Songs" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Halina Goldstein