Bog & idéHanne Bech Müller

Bøger skrevet af Hanne Bech Müller

Læs mere om Hanne Bech Müller
1 produkter
1 produkter
Medicinsk fagsprog I
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk fagsprog IHanne Bech Müller
179,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk fagsprog I

Mere om Hanne Bech Müller

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Hanne Bech Müller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Müllers seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Bech Müllers bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De lingua anatomica " udgivet af Akademisk Forlag - "Medicinsk fagsprog II" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk fagsprog I" udgivet af Gyldendal

Bøger af Hanne Bech Müller

Der er tre tilgængelige bøger af Hanne Bech Müller hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Hanne Bech Müller kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Müller er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De lingua anatomica " af Hanne Bech Müller

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Hanne Bech Müller. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.

Hanne Bech Müller "Medicinsk fagsprog II"

Det er muligt at købe Hanne Bech Müllers "Medicinsk fagsprog II" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Bech Müller