Bog & idéHanne Mølgaard

Bøger skrevet af Hanne Mølgaard

Læs mere om Hanne Mølgaard
1 produkter
1 produkter
Udgang
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdgangHanne Mølgaard
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Udgang

Mere om Hanne Mølgaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hanne Mølgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mølgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udgang" udgivet af Brændpunkt - "Et inspirationshæfte om skole-hjem samarbejde" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Mere om Hanne Mølgaards bøger

Du kan bestille to bøger af Hanne Mølgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Mølgaard kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Mølgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Mølgaards "Udgang"

Det er muligt at købe Hanne Mølgaards "Udgang" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Et inspirationshæfte om skole-hjem samarbejde" af Hanne Mølgaard

Dette er en også en skøn bog fra Mølgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Danmarks Lærerhøjskole, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Mølgaard