Bog & idéHans Branner

Bøger skrevet af Hans Branner

Læs mere om Hans Branner
2 produkter
2 produkter
Fokus - kernestof i historie 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 2.Lars Andersen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 2.
Demokrati i krise?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Demokrati i krise?Hans Branner
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Demokrati i krise?

Mere om Hans Branner

Der findes mange bøger skrevet af Hans Branner tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Branners seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I krig igen" udgivet af Columbus - "Global politik, 4. udg." udgivet af Forlaget Columbus - "Det politiske Europa" udgivet af Columbus - "Global politik" udgivet af Columbus - "Det ny Europa " udgivet af Samfundsfagsnyt - "Det ny Europa " udgivet af Samfundsfagsnyt - "Europas mange omveje" udgivet af Columbus - "Det politiske Europa" udgivet af Columbus - "Fra verdenskrig til velfærd (Fås i ny udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Fra oplysningstid til europæisk integration" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Global politik" udgivet af Columbus - "Kloden rundt" udgivet af Columbus - "Det politiske Europa" udgivet af Columbus - "Afghanistan, Taleban og det internationale samfund" udgivet af Columbus - "Klima" i serien "AT tema" udgivet af Gyldendal - "International politik, Danmark og u-landene" udgivet af Columbus

Mere om Hans Branners bøger

Hans Branner har 16 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Branners bøger fås i forskellige formater. Hans Branner bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I krig igen" af Hans Branner

"I krig igen" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Global politik, 4. udg." af Hans Branner

Det er muligt at købe Hans Branners "Global politik, 4. udg." som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Columbus, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Branner