Bog & idéHans Chr. Bjerg

Bøger skrevet af Hans Chr. Bjerg

Læs mere om Hans Chr. Bjerg
2 produkter
2 produkter
Vi kæmpede til lands og til vands
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi kæmpede til lands og til vandsOle L. Franzen
124,46 DKK
Indbundet
(2)
Vi kæmpede til lands og til vands
Dannebrog
BOEGERTILSTAERKPRIS
DannebrogHans Christian Bjerg
141,06 DKK
Indbundet
(1)
Dannebrog

Mere om Hans Chr. Bjerg

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Hans Chr. Bjerg. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Bjerg.
Bøgerne fra Hans Chr. Bjerg findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dannebrog" udgivet af Hovedland - "Til fædrelandets forsvar " udgivet af Værnepligtsstyrelsen - "Fair practice and common sense " udgivet af Wonsild & Søn - "God skik og fornuft" udgivet af Wonsild & Søn - "Dannebrog - historien om et kristent og nationalt symbol" udgivet af Hovedland - "Dannebrog - historien om et kristent og nationalt symbol" udgivet af Bogklubben

Bøger af Hans Chr. Bjerg

Hans Chr. Bjerg har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bjergs bøger fås i samtlige formater. Bjergs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Chr. Bjergs "Dannebrog"

"Dannebrog" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Til fædrelandets forsvar " af Hans Chr. Bjerg

Det er muligt at købe Hans Chr. Bjergs "Til fædrelandets forsvar " som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Værnepligtsstyrelsen.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Chr. Bjerg