Bog & idéHans Christian Brodersen

Bøger skrevet af Hans Christian Brodersen

Læs mere om Hans Christian Brodersen
2 produkter
2 produkter
I ildlinjen
STREAM
I ildlinjenHans Christian Brodersen
159,95 DKK
Lydbog
(5)
I ildlinjen
I ildlinjen
I ildlinjenHans Christian Brodersen
159,95 DKK
EBOG
(4)
I ildlinjen

Mere om Hans Christian Brodersen

Hans Christian Brodersen har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Brodersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I ildlinjen" udgivet af Gads Forlag - "I ildlinjen" udgivet af Gads Forlag - "I ildlinjen" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Hans Christian Brodersen

Hans Christian Brodersen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans Christian Brodersen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Brodersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gads Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hans Christian Brodersens "I ildlinjen"

Det er muligt at købe Hans Christian Brodersens "I ildlinjen" som ebog. Det betyder, at du kan læse "I ildlinjen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Hans Christian Brodersen "I ildlinjen"

"I ildlinjen" kan købes som lydbog. Når du køber "I ildlinjen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Christian Brodersen